Hyppää sisältöön

Personal trainer Mira Auvinen

Yksilöityä ja kokonaisvaltaista valmennusta

Saavuta tavoitteesi valmennukseni avulla

Haluatko muokata fysiikkaasi samalla kun voit paremmin ja energiatasosi nousee? Entä jos kertoisin sinulle, että oikeanlaisella ravinnolla, liikunnalla ja elintapojen muutoksella voit nostaa terveytesi ja hyvinvointisi täysin uudelle tasolle ilman, että joudut luopumaan kaikesta hauskasta ja satunnaisesta herkuttelusta?

Kuvittele miltä tuntuisi ystävien ja perheenjäsenten ihailevat kommentit kevyemmästä ja kiinteämmästä vartalosta. Yli 10 vuoden valmennuskokemuksen ansiosta tiedän tarkalleen kuinka ohjaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Mutta kyse ei ole vain ulkoisesta olemuksesta; kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen ja kuntoiluun parantaa jokaista elämäsi osa-aluetta.

Olen tukenasi matkalla kohti parempaa itsetuntemusta ja voimaantumista. Yhdessä ylitämme esteitä, määrittelemme uudelleen rajoja ja vapautamme käyttöön koko potentiaalisi. Olipa tavoitteesi rasvanpoltto, lihasten kasvatus tai yksinkertaisesti energisemmän ja elinvoimaisemman olon saavuttaminen, olen tukenasi ja motivoin sinua jokaisella askeleella.

Oletko valmis seikkailuun kohti parasta versiota sinusta? Ota yhteyttä jo tänään ja aloitetaan tavoitteidesi saavuttaminen, askel kerrallaan!

Asiakaspalautteet

Lue mitä asiakkaani sanovat

Personal Training Mira Auvinen IconPersonal Training Mira Auvinen

Tornitaso 1, Espoo

5,0 5 reviews

 • Avatar Raul Bustamante ★★★★★ 3 weeks ago
  Mira's patience and guidance steadily pushed me to improve my gym training knowledge. It's been so useful to have her telling me movements I was doing wrong or not getting the most out of them. I realize I could have been training … More years by myself and being stuck in the same place thinking I was doing it well enough, so it's been really nice, and the amount of new movements and trainings I've learned is mind-blowing. Amazing massages and the knowledge about nutrition and the body functioning is top notch. Highly recommend
 • Avatar Hélène Ojanen ★★★★★ a year ago
  Thanks for the excellent services (massages and PT)
  Mira is very friendly and professional, she is able to point out your body needs and help you to archive your fitness goals (from getting healthy to fitness competitions). We got so far
  … More amazing results. I highly recommend Mira as Personal trainer as also for her massage treatments
 • Avatar Eija Ryynänen ★★★★★ a year ago
  Ammattilainen, hieronta personal trainer.Hän kannustaa liikkumaan sohvaperunankin.
  Useampi vuosi on tullut käytyä hieronnassa en vaihda.
  Luotettava , huolehtiva ja ystävällinen.
 • Avatar Sirkka Kiiskilä ★★★★★ a year ago
  Mira on todella monipuolinen PT, hänellä on laajasti kokemusta ja tietoa. Erityisesti kilpirauhasen ongelmiin olen saanut apua. Hän osaa kehon kokonaisvaltaisen toiminnan ja osaa tehdä treenit ja ruokavalion ja lihashuollon niin että auttaa … More ja tehoaa. Voin todella suositella. T. Siru
 • Avatar Mikael Kangas ★★★★★ 3 years ago
  Ammattitaitoista hyvälaatuista personal trainer tehdä Suomen kankeimmaista tyypistä liikkuvampaa.

Christopher

Miran intohimon ja koulutuksen tietämyksen ansiosta olen kasvanut niin paljon lyhyessä ajassa. Hänen jatkuvat neuvonsa ja säännölliset päivitykset harjoitusaikatauluihini reaaliaikaisten tarpeideni mukaan ovat olleet minulle inspiraatiota ja motivaatiota treenata kovemmin ja mullistaa tapani, jolla pidän itsestäni. Miran 6 kk valmennuksen avulla pystyn nyt jatkamaan harjoittelua asiantuntevasti, mikä hyödyttää minua, koska voin saavuttaa tavoitteeni nopeammin ja turvallisemmin.

Tomas

Valmennusohjelma on hyvin harkittu tarpeitani varten ja sitä on tarvittaessa muutettu herkästikin vastaamaan tarpeitani. Myös ravinto-ohjelma on toiminut ja sitä on hienosäädetty jatkuvasti palautteeni perusteella. Valmennuksen aikana on seurattu myös muita tuntemuksia, yö unta ja treenaamisen jaksamista. Step2Fit sovelluksen käyttö treenien ja ruokavalion seurannassa ja niitä avustava on erittäin käyttökelpoinen menetelmä. Kuntosalivalmennus tapaamisten kanssa on opettanut tekemään liikkeet oikein ja ymmärtämään harjoitusten perusteet oikein. Valmennus ruokavalioineen on antanut motivaatiota omaan elämään ja treenaamiseen. Olen myös saavuttanut selviä edistyksiä sekä treenauksessa että painon hallinnassa.

Riitta N.

”Kiitos saliohjelmasta, jonka räätälöit minulle sopivaksi! Olisi ollut todella vaikea lähteä yksin liikkeelle. Nuo kolme kertaa tuki hyvin alkuun, jotta itsenäistä treenaamista oli mahdollista jatkaa. Liikeratojen tarkistukset teit ammattitaidolla. Sinulla on sopivan lempeä ja kannustava ote, että aloittelijalle ei nouse kynnys liian korkeaksi. Kiitoksia paljon!”

Ciry

”Excellent massage directly to the stiffness of the muscles, immediately shows in the other day the results doing my heavy workouts, 5* professionalism. 👌🏻”

Linda D.

”Very relaxing. I highly recommend Mira!” (massage)

Nathalie V.

”Mira gave me a thorough massage, I expected something softer as most of us do but she really got in there and found a lot of pressure points that were tied up and painful on its own, and painful when Mira released it. The treatment lasted for over an hour, and in my opinion it showed dedication in solving my body issues, step by step with constant communication and pleasant chat made throughout. I felt some discomfort but I also realized what has been stuck for many years, won´t release without some distress. When I expressed my limit, that was respected.​ For many years I had an upper back problem, I probably still have it, but no Osteo or Fysio managed to offer release. To my big surprise, Mira did. In short, the day after I felt already much better and I have started to implement her advice on daily basis to improve posture and avoid locking up my back again. Truly nothing but good words about her service and personal approach to her clients / patients ! ❣️ from Portugal.”

Pekka

”Kiitos Mira kevään ja kesän kymmenen kerran PT-sessioista. Tavoitteena oli saada tiputettua painoa ja kohentaa yleiskuntoa. Siinä onnistuttiin! Sinun ohjauksessa oli mahtavaa treenata, hikoilla ja löytää uusia oivalluksia treenauksesta ja ravinnosta. Pidin rennosta, mutta jämptistä tyylistäsi. Mukavaa jatkoa!😀”

Venla

”Hyvä PT-valmennus on kokonaisvaltaista ja juuri tällaista valmennusta Miralta saa. Mira on perehtynyt hyvin ravitsemusasioihin ja erilaisiin erikoisruokavalioihin. Neljän kuukauden treenijaksolla kroppa kiinteytyi, paino putosi ja mikä tärkeintä, sain Miran opastuksella vuosikausia oireilleen vatsani kuntoon,opin säännöllisen ja terveellisen syömisen merkityksen, ja löysin ruokavalion joka sopii minunlaiselleni yliherkkyyksistä kärsivälle ihmiselle. Suosittelen!”

Raisa

”The best PT I have been in touch with! Mira had prepared a sample training session based on my interests, but pretty much in the beginning she was able to point out where I lack strength and/or mobility (i.e. in most of my body parts, heh). So I bought a 10 session package deal to get some advice. (My goal: I would like to stay healthy and avoid possible posture issues etc.). In addition to a variety of exercises (both mobility and strength), we also went through what I eat, and I got good tips on what can be (and has been) added to make sure whatever I eat is nutritious enough. And, thanks to that, I don’t crave unhealthy snacks all the time. I haven’t had to give up indulging on treats – like Mira said, it’s ok to eat 5 % of whatever, as long as the remaining 95 % is somewhat healthy. In a nutshell: I am a super happy customer, and I recommend Mira’s services to anyone who is interested in improving their own well-being (and/or building one’s muscles, of course!).”

Charanai S.

”Tässä minulle hyötyä tästä treeni. Hyvä on, että minulla ei ole selkä, käsi tai jalkakipuja enää. Nukun hyvin, nukun pitkään ja ei ole herää keskellä yötä. Tekee vatsasta vähän kiinteämmän.”

Viimeisimmät blogi-postaukseni

Vie hyvinvointisi uudelle tasolle